Slimme laadpalen bij uw appartementsblok

De wereld van mobiliteit ondergaat een ingrijpende verandering met de opkomst van elektrische voertuigen (EV’s). Als syndicus of lid van een VME, begrijpt u de noodzaak om vooruitstrevend te zijn en de wensen van de bewoners te vervullen. Maar u weet ook dat een laadpaal installeren iets helemaal anders is dan een stopcontact plaatsen. Bovendien zijn heel wat appartementen niet ontworpen om het verbruik van verschillende laadpalen aan te kunnen. Als je weet dat een laadpaal in vol gebruik, evenveel verbruikt als alle apparaten in 1 appartement, dan weet je dat een slim energiebeheersysteem geen accessoire is, maar een absolute must.
E+Drive begrijpt dit en biedt op maat gemaakte, geavanceerde laadpaaloplossingen om uw appartementsgebouw voor te bereiden op de toekomst van elektrisch rijden.

E+Drive levert maatwerk op basis van kwaliteitsvolle componenten en helpt u van A tot Z, niet alleen nu, maar ook in de toekomst.:

Op maat van uw huurders

Op maat van uw huurders

Uw cliënteel bestaat vaak uit verschillende huurders met verschillende wensen. Zo zal de ene persoon al beschikken over een elektrische wagen, een andere een hybride auto hebben en nog een andere nog op fossiele brandstof rijden.
Al deze verschillende huurders tevreden houden is niet gemakkelijk. E+Drive zorgt ervoor dat u zich niet moet bezighouden met deze complexe materie en opvolging.
Zo nemen wij bijvoorbeeld de gemeenschappelijke kosten voor de installatie en het verbruik van de slimme laadpalen voor onze rekening en kunnen wij een onderscheid maken tussen particulieren en bedrijven die bij u huren.
Bovendien zijn onze slimme laadpalen compatibel met alle verschillende tankkaarten én de verschillende hybride en volledig elektrische wagens.

 

Naadloze implementatie

Naadloze implementatie

Bij E+Drive begrijpen we dat de minimale verstoring van uw huurders en hun activiteiten van cruciaal belang is. Ons team zorgt voor een vlotte implementatie van de laadinfrastructuur en behandelt alle technische aspecten, vergunningen en installaties. Heeft u reeds laadpalen van één of meerdere andere leverancier staan? Geen probleem, wij integreren deze moeiteloos in ons platform.

Uitval vermijden door efficiënt energieverbruik

Efficiënt energieverbruik

E+Drive begrijpt de complexiteit van energiebeheer bij appartementsgebouwen. De meeste appartementen zijn zoals we hierboven al schreven, zelfs niet voorzien op het verbruik van laadpalen. Onze systemen optimaliseren het energiegebruik, verminderen piekbelastingen en verdelen de beschikbare energie gelijk over de verschillende laadpalen. Hierdoor verlagen uw operationele kosten en het risico op elektriciteitsuitval.

As-a-service-model

As-a-service-model

E+Drive biedt niet alleen de mogelijkheid om de slimme laadpalen aan te kopen, u kan ook gebruik maken van ons as-a-service-model. Op die manier betaalt u enkel voor het gebruik van de laadpalen en hoeft u zelf geen investering te doen. E+Drive ontzorgt u volledig door ook de kosten voor onderhoud, ondersteuning en zelfs verzekeringen op zich te nemen.

Onderhoud en ondersteuning

Onderhoud en ondersteuning

Onze toewijding stopt niet bij de professionele installatie van slimme laadpalen. We bieden proactief onderhoud en 24/7 ondersteuning via onze gespecialiseerde helpdesk die u binnen de minuut verder helpt in één van onze 3 talen. 90% van de problemen worden van op afstand opgelost. Is het toch nodig dat één van onze techniekers langs komt , dan doen we dat binnen de met u afgesproken SLA ( Service level agreement). Is de situatie kritiek? Dan garanderen wij dat we binnen de 4 uur ter plaatse zijn. Op die manier blijft uw laadinfrastructuur ten allen tijde operationeel.

Rotatiesysteem en parkeer- & laadpaal-
reservaties

Rotatiesysteem en parkeer- & laadpaalreservaties

Beheert u een grote parking en is het aantal parkeerplekken en/of laadpalen beperkt en/of werkt u niet met vaste parkeerplaatsen? Dan hebben wij een praktische oplossing voor u met een rotatiesysteem waarbij zowel laadpalen als parkeerplekken gereserveerd kunnen worden. Gebruikers reserveren een bepaald tijdsblok en kunnen zo makkelijk opladen en parkeren.

Kostenbesparing en duurzaamheid

Efficiënt energiegebruik: kostenbesparing en duurzaamheid

De overgang naar elektrische mobiliteit kan u niet alleen helpen bij het verminderen van uw ecologische voetafdruk en behalen van uw ESG-doelstellingen, ook kostenbesparing en opbrengstverhoging zijn belangrijk. E+Drive helpt u bij het optimaliseren van uw slim laadsysteem voor maximale efficiëntie, kostenbesparingen en opbrengstverhoging.

Door samen te werken met E+Drive krijgt u als syndicus en VME toegang tot een ervaren team van experts in elektrische mobiliteit. We zullen met u samenwerken om de perfecte laadoplossing voor uw gebouw te ontwerpen, installeren en onderhouden. Of het nu gaat om een klein appartementsgebouw of een groter complex, wij hebben de expertise om aan uw behoeften te voldoen. E+Drive staat klaar om u te begeleiden, zodat u kunt profiteren van de voordelen van deze groeiende markt, zoals het aantrekken van nieuwe bewoners en het verbeteren van de waarde van uw gebouw.

Klaar om uw appartementsgebouw klaar te maken voor de toekomst? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe E+Drive uw elektrische laadinfrastructuur kan verbeteren. Samen zorgen we voor een groenere, duurzamere toekomst.

Door samen te werken met E+Drive krijgt u als syndicus en VME toegang tot een ervaren team van experts in elektrische mobiliteit. We zullen met u samenwerken om de perfecte laadoplossing voor uw gebouw te ontwerpen, installeren en onderhouden. Of het nu gaat om een appartementsgebouw of een groter complex, wij hebben de expertise om aan uw behoeften te voldoen. E+Drive staat klaar om u te begeleiden, zodat u kunt profiteren van de voordelen van deze groeiende markt, zoals het aantrekken van nieuwe bewoners en het verhogen van de waarde van uw gebouw.

Klaar om uw appartementsgebouw klaar te maken voor de toekomst? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe E+Drive uw elektrische laadinfrastructuur kan verbeteren. Samen zorgen we voor een groenere, duurzamere toekomst.