Over E+Drive

E+Drive zorgt voor het installeren van uw slimme laadpalen (E+Charge), de optimalisatie van het energieverbruik (E+Optimise) en het efficiënt gebruik van laadpaalplaatsen en parkings (E+Capacity).

E+Drive is een multidisciplinaire samenwerking van sterke technologische partners met veel ervaring. Hun grote teams in gans België staan klaar op de momenten dat u ze nodig heeft, 24/7, binnen de 4 uur ter plaatse

Energie is schaars en duur. Met de toenemende vraag naar EV-laadpaalpunten is het kwestie om vraag en aanbod perfect op elkaar af te stemmen. E+Drive slaagt er dankzij haar partners in om ongekend uitgebreide en multifunctionele laadoplossingen aan te bieden die

  • de vraag prioritiseren in functie van de noden en doelstellingen van de verschillende voertuigen

  • het aanbod optimaal aanpassen in functie van de vraag, het vermogen, het weer en beperkt tot de beschikbare capaciteit.

Is uw organisatie al toegetreden tot het Smartville raamcontract van C-smart?

Dan geniet u van alle E+Drive oplossingen zonder aanbestedingsprocedure!

Op deze manier beschikt u over één partner met werkelijk alle mogelijkheden om uw laadpalen te installeren en te onderhouden, uw laadgebruik te faciliteren en het energieverbruik ervan te optimaliseren.

Cegeka
Phoenix Contact

Cegeka en Phoenix Contact zijn twee technologische partners die op één open platform samenwerken. Phoenix Contact levert de energietoewijzing en de laadpalen, terwijl Cegeka instaat voor de laadpaal- en parkeermaximalisatie. Al hun toepassingen zijn geïntegreerd via het open Nexxtmove platform.

APK Group
Jacops

APK en Jacops brengen als installatie- en servicepartners met hun ervaren teams de nodige mankracht in de samenwerking. Vanuit hun vestigingen in heel het land zorgen zij voor installaties, graafwerken, coördinatie met gemeentes, servicing en onderhoud. En dat alles binnen strakke SLAs. Dat is nodig, want veiligheidsredenen vereisen vaak snelle interventies.

Option

Option levert de nodige sensoren voor al deze parkeer- en laadpuntoplossingen.

Zo biedt E+Drive een maximaal geïntegreerd geheel van laadcomfort en energievermogen