Slimme laadpalen bij uw parking

Elektrische voertuigen winnen snel terrein en transformeren de mobiliteitsmarkt. Als toegewijde professionals in het beheer van private parkeerfaciliteiten of gebouwbeheerder bij private parkings, begrijpt u als geen ander de noodzaak om te innoveren en te anticiperen op de veranderende behoeften van uw klanten. Bij E+Drive begrijpen we uw uitdagingen en bieden we op maat gemaakte, geavanceerde laadpaaloplossingen om uw faciliteit naar de toekomst van elektrisch rijden te leiden.

E+Drive levert maatwerk op basis van kwaliteitsvolle componenten en helpt u van A tot Z, niet alleen nu, maar ook in de toekomst.
Wij helpen en ontzorgen u
op verschillende vlakken:

Duurzaamheid, kostenbesparing & opbrengstverhoging

Duurzaamheid, kostenbesparing & opbrengstverhoging

De overgang naar elektrische mobiliteit kan u niet alleen helpen bij het verminderen van uw ecologische voetafdruk en behalen van uw ESG-doelstellingen, ook kostenbesparing en opbrengstverhoging zijn belangrijk. E+Drive helpt u bij het optimaliseren van uw laadsysteem voor maximale efficiëntie en kostenbesparingen. Daarnaast helpen we u bij het verhogen van uw opbrengsten.

Rotatiesysteem en parkeer- & laadpaal- reservaties

Rotatiesysteem en parkeer-& laadpaal- reservaties

Beheert u een grote parking en is het aantal parkeerplekken en/of laadpalen beperkt? Dan hebben wij een praktische oplossing voor u met een rotatiesysteem waarbij zowel laadpalen als parkeerplekken gereserveerd kunnen worden. Nadat de wagen is opgeladen, krijgt de eigenaar een melding dat het tijd is om zijn of haar wagen te verplaatsen naar een voor hem/haar gereserveerde parkeerplaats.

Op maat van uw klant

Op maat van uw klant

Het wagenpark van uw klanten bestaat steeds meer uit hybride en volledig elektrische auto’s. Vaak hebben de verschillende parkinggebruikers tankkaarten van verschillende leveranciers. Wij zorgen ervoor dat onze slimme laadpalen compatibel zijn met al deze kaarten én de verschillende hybride en volledig elektrische wagens.

 

Efficiënt energieverbruik

Efficiënt energieverbruik

E+Drive begrijpt de complexiteit van energiebeheer in private parkeerfaciliteiten en bijhorende gebouwen. Onze systemen optimaliseren het energiegebruik, verminderen piekbelastingen en verlagen uw operationele kosten en het risico op elektriciteitsuitval.

Naadloze implementatie

Naadloze implementatie

Bij E+Drive begrijpen we dat minimale verstoring van uw huurders en hun activiteiten van cruciaal belang is. Ons team zorgt voor een vlotte implementatie van de laadinfrastructuur en behandelt alle technische aspecten, vergunningen en installaties, zodat u zich kunt concentreren op de kernopdrachten van uw job.
Heeft u reeds laadpalen van één of meerdere andere leveranciers staan? Geen probleem, wij integreren deze moeiteloos in ons platform zodat u slechts één overzicht hoeft te bekijken.
Bepaalde wagens moeten prioriteit krijgen bij het opladen? Ook dat kunnen wij makkelijk inregelen.

Onderhoud en ondersteuning

Onderhoud en ondersteuning

Onze toewijding stopt niet bij de installatie van slimme laadpalen. We bieden proactief onderhoud en 24/7 ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw laadinfrastructuur ten allen tijde operationeel is. Onze technische mensen zijn op maximum 4 uur bij u ter plaatse. Dit verzekert u van een probleemloze ervaring voor uw parkeerders.

As-a-service-model

As-a-service-model

E+Drive biedt niet alleen de mogelijkheid om de slimme laadpalen aan te kopen, u kan ook gebruik maken van ons as-a-service-model. Op die manier betaalt u enkel voor het gebruik van de laadpalen en hoeft u zelf de investering niet te doen.

 

Samenwerken met E+Drive betekent toegang tot een ervaren team van experts op het gebied van elektrische mobiliteit. We zullen samen met u werken om de perfecte laadoplossing voor uw locatie te ontwerpen, installeren en onderhouden. Of het nu gaat om kantoren, winkelcentra of hotels, wij hebben de expertise om aan uw behoeften te voldoen. E+Drive is er om u te begeleiden, zodat u kunt profiteren van de voordelen van deze opkomende markt, zoals het aantrekken van meer klanten en het vergroten van de waarde van uw faciliteit.

Klaar om uw parkeerfaciliteit voor te bereiden voor de toekomst? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe E+Drive uw elektrische laadinfrastructuur kan verbeteren. Samen zorgen we voor een groenere, duurzamere toekomst.