Uw Ontzorgende Partner voor slimme laadpalen

Bij E+Drive begrijpen we dat de overgang naar elektrische mobiliteit voor overheden en hun werknemers een strategische beslissing is. Of u nu een ambtenaar van stadstechnologie, een schepen voor openbare werken of mobiliteit of een burgemeester bent, de implementatie van laadpalen voor elektrische voortuigen is van cruciaal belang.

E+Drive levert maatwerk op basis van kwaliteitsvolle componenten en helpt u van A tot Z, niet alleen nu, maar ook in de toekomst.
Wij ontzorgen u op verschillende vlakken:

Is uw organisatie al toegetreden tot
het Smartville raamcontract van C-smart?

Duurzaamheid & kostenbesparing

Duurzaamheid & kostenbesparing

De overgang naar elektrische mobiliteit kan niet alleen uw ecologische voetafdruk verminderen, maar ook kostenbesparingen opleveren. E+Drive helpt u bij het optimaliseren van uw laadsysteem voor maximale efficiëntie en kostenbesparingen. Ook met uw vragen in verband met fiscaliteit, regelgeving en ESG-doelstellingen staan wij u bij.

Maatwerk

Maatwerk

Geen enkele parking is hetzelfde, en daarom bieden we op maat gemaakte slimme laadoplossingen die perfect aansluiten bij uw specifieke behoeften en doelen, ook wanneer het over complexe laadpaalintegraties gaat. Of u nu enkel laadpalen nodig heeft voor de bedrijfsvoertuigen van uw stadsdiensten of ook voor uw overdekte parkings, wij ontwikkelen een plan dat aan al uw eisen voldoet. Bovendien zijn onze slimme laadpalen compatibel met alle verschillende tankkaarten én de verschillende hybride en volledig elektrische wagens.
Heeft u reeds laadpalen van één of meerdere andere leverancier staan? Geen probleem, wij integreren deze moeiteloos in ons platform zodat u slechts één overzicht hoeft te bekijken.
Bepaalde wagens moeten prioriteit krijgen bij het opladen? Ook dat kunnen wij makkelijk inregelen. 

Naadloze implementatie

Naadloze implementatie

Bij E+Drive begrijpen we dat minimale verstoring van uw activiteiten en de plek waar laadpalen geïnstalleerd kunnen worden, van cruciaal belang zijn. Ons team zorgt voor een vlotte implementatie van de laadinfrastructuur en behandelt alle technische aspecten, vergunningen en installaties, zodat u zich kunt concentreren op uw werk.

Onderhoud en ondersteuning

Onderhoud en ondersteuning

Onze toewijding stopt niet bij de installatie van slimme laadpalen. We bieden proactief onderhoud en 24/7 ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw laadinfrastructuur ten allen tijde operationeel is. Onze technische mensen zijn op maximum 4 uur bij u ter plaatse. Dit verzekert u van een probleemloze ervaring voor zowel uw medewerkers als uw klanten.

As-a-service-model

As-a-service-model

E+Drive biedt niet alleen de mogelijkheid om de slimme laadpalen aan te kopen, u kan ook gebruik maken van ons as-a-service-model. Op die manier betaalt u enkel voor het gebruik van de laadpalen en hoeft u zelf de investering niet te doen.

 

Financiële afhandeling van het gebruik van laadpalen

Split billing

Het opvolgen van het gebruik en verbruik van de laadpalen, wordt al snel een ingewikkelde bedoening. Wij zorgen voor de financiële afhandeling van het gebruik van de laadpalen. Indien bijvoorbeeld een buitenstaander bij u laadt, zorgen wij ervoor dat de vergoeding bij u terecht komt. Ook voor het verbruik door de medewerkers voorzien wij een slim managementsysteem zodat u dit makkelijk kan opvolgen. E+Drive biedt bovendien automatisch split billing aan voor het verbruik van eigen energie.

Energiebeheer

Energiebeheer

U wilt uiteraard een algemene uitval vermijden maar het gaat natuurlijk veel verder dan dat. Het is uiterst belangrijk om uw energievoorraad zo efficiënt mogelijk in te zetten.  Hiervoor hebben wij een slim energiemanagementsysteem dat er niet alleen voor zorgt dat piekverbruik wordt afgevlakt, maar ook voor de optimalisatie van uw energieverbruik.

Rotatiesysteem en parkeer- & laadpaal-reservaties

Rotatiesysteem en parkeer- & laadpaal-reservaties

Beschikt u over een beperkt aantal parkeerplekken/laadpalen? Dan hebben wij een praktische oplossing voor u met een rotatiesysteem waarbij zowel laadpalen als parkeerplekken gereserveerd kunnen worden. Nadat de wagen is opgeladen, krijgt de eigenaar een melding dat het tijd is om zijn of haar wagen te verplaatsen naar een voor hem/haar gereserveerde parkeerplaats.

Cyber security en koppeling stads- platform & data

Cyber security en koppeling stadsplatform & data

Heel wat overheden staan er niet bij stil, maar via uw laadpaalsystemen kan ook ransomware op uw netwerk binnen geraken of kan uw systeem gehackt worden. E+Drive zorgt voor een volledig apart netwerk, los van uw ander netwerk. Op die manier bent u optimaal beschermd tegen cyberaanvallen.
Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om de data die wij aanleveren te koppelen aan uw stadsplatform & data.

 

Bij E+Drive staan we klaar om uw partner te zijn voor uw (complexe) laadpaalinstallaties en in deze reis naar een duurzamere, efficiëntere toekomst. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we u als overheid kunnen helpen bij de overgang naar elektrische mobiliteit. Samen bouwen we aan een groenere en duurzamere toekomst.