Slimme laadpalen aan uw bedrijf én bij uw medewerkers thuis

Bij E+Drive begrijpen we dat de overgang naar elektrische mobiliteit voor bedrijven een strategische beslissing is. Of u nu een HR-manager bent die de medewerkers tevreden wilt houden doordat ze hun wagen zorgeloos kunnen opladen en u daarbovenop van het fiscaal voordeel wilt genieten of een fleetmanager bent die de bedrijfsvloot beheert. Of een facility manager die de infrastructuur verzorgt, of een bedrijfsleider of CEO die de toekomst van uw organisatie vormgeeft, de implementatie van laadpalen voor elektrische voertuigen is van cruciaal belang.

E+Drive levert maatwerk op basis van kwaliteitsvolle componenten en helpt u van A tot Z, niet alleen nu, maar ook in de toekomst.

Wij ontzorgen u op verschillende vlakken:

Maatwerk

Maatwerk

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, en daarom bieden we op maat gemaakte slimme laadoplossingen met kwaliteitsvolle componenten die perfect aansluiten bij uw specifieke behoeften en doelen, ook wanneer het over complexe laadpaalintegraties gaat.

Naadloze implementatie

Naadloze implementatie

Bij E+Drive begrijpen we dat minimale verstoring van uw bedrijfsactiviteiten van cruciaal belang is. Ons team zorgt via professioneel projectmanagement voor een vlotte implementatie van de laadinfrastructuur met de beste technologieën en behandelt alle technische aspecten, vergunningen en installaties, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.

As-a-service-model

As-a-service-model

E+Drive biedt niet alleen de mogelijkheid om de slimme laadpalen aan te kopen, u kan ook gebruik maken van ons as-a-service-model. Op die manier betaalt u enkel voor het gebruik van de laadpalen en hoeft u zelf geen investering te doen. E+Drive ontzorgt u volledig door ook de kosten voor onderhoud, ondersteuning en zelfs verzekeringen op zich te nemen.

Onderhoud en ondersteuning

Onderhoud en ondersteuning

Onze toewijding stopt niet bij de professionele installatie van slimme laadpalen. We bieden proactief onderhoud en 24/7 ondersteuning via onze gespecialiseerde helpdesk die u binnen de minuut verder helpt in één van onze 3 talen. 90% van de problemen worden van op afstand opgelost. Is het toch nodig dat één van onze techniekers langs komt , dan doen we dat binnen de met u afgesproken SLA ( Service level agreement). Is de situatie kritiek? Dan garanderen wij dat we binnen de 4 uur ter plaatse zijn. Op die manier blijft uw laadinfrastructuur ten allen tijde operationeel. Dit verzekert u van een probleemloze ervaring voor zowel uw medewerkers als uw klanten.

Uitval vermijden door efficiënt energiebeheer

Energiebeheer

U wilt uiteraard een algemene uitval vermijden maar het gaat natuurlijk veel verder dan dat. Het is uiterst belangrijk om uw energievoorraad zo efficiënt mogelijk in te zetten. Hiervoor hebben wij een slim energiemanagementsysteem dat er niet alleen voor zorgt dat piekverbruik wordt afgevlakt, maar ook voor de optimalisatie van uw energieverbruik.

Rotatiesysteem voor parkeer- en laadpaalreservaties

Rotatiesysteem en parkeer- & laadpaal-reservaties

Bent u een groot bedrijf en/of beschikt u over een beperkt aantal parkeerplekken of laadpalen? Dan hebben wij een praktische oplossing voor u met een rotatiesysteem waarbij zowel laadpalen als parkeerplekken gereserveerd kunnen worden. Nadat de wagen is opgeladen, krijgt de eigenaar een melding dat het tijd is om zijn of haar wagen te verplaatsen naar een voor hem/haar gereserveerde parkeerplaats. Bepaalde wagens moeten prioriteit krijgen bij het opladen? Ook dat kunnen wij makkelijk inregelen.

Financiële afhandeling van het gebruik van laadpalen

Split billing

Het opvolgen van het gebruik en verbruik van de laadpalen, wordt al snel een ingewikkelde bedoening. Wij zorgen voor de financiële afhandeling van het gebruik van de laadpalen. Indien bijvoorbeeld een buitenstaander bij u laadt, zorgen wij ervoor dat de vergoeding bij u terecht komt. Ook voor het verbruik door de medewerkers voorzien wij een slim managementsysteem zodat u dit makkelijk kan opvolgen. E+Drive biedt bovendien automatisch split billing aan voor het verbruik van eigen energie.

Duurzaamheid & kostenbesparing

Duurzaamheid & kostenbesparing

De overgang naar elektrische mobiliteit kan niet alleen de ecologische voetafdruk van uw bedrijf verminderen, maar ook kostenbesparingen opleveren.. E+Drive helpt u bij het optimaliseren van uw laadsysteem voor maximale efficiëntie en kostenbesparingen. Ook met uw vragen in verband met fiscaliteit, regelgeving en ESG-doelstellingen staan wij u bij.
E+Drive werkt bovendien met zoveel mogelijk lokaal geproduceerd materiaal uit België en Europa, wat natuurlijk ook ten goede komt van het milieu.

Cyber security

Cyber security

Heel wat bedrijven staan er niet bij stil, maar via uw laadpaalsystemen kan ook ransomware op uw netwerk binnen geraken of kan uw systeem gehackt worden. E+Drive zorgt ervoor dat er een volledig apart netwerk wordt geïnstalleerd, los van uw andere netwerken. Daarnaast werken wij enkel met Europees materiaal. Op die manier bent u optimaal beschermd tegen cyberaanvallen.

Bij E+Drive staan we klaar om uw partner te zijn voor uw (complexe) laadpaalinstallaties en in deze reis naar een duurzamere, efficiëntere toekomst. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we uw bedrijf kunnen helpen bij de overgang naar elektrische mobiliteit. Samen bouwen we aan een groenere en duurzamere toekomst.